Mam problem nie moge napisać literki ż przy nacisnieciu alt + z nic sie nie dzieje, jakby ktos umial mi ponmoc bede wdzieczny
pozdrawiam
Problem dotyczy karty graficznej Intela, gdzie należy sprawdzić w ustawieniach skrótów klawiszowych (ewentualna zmiana lub ich wyłączenie)
Jeśli po instalacji ATi Catalyst Control Center nie działa Wam litera "ć", należy odpalić panel Catalyst Control Center,a następnie przejść do zakładki HotKeys (Skróty klawiszowe) i odznaczyć skrót CTRL+ALT+C lub zmienić w nim literę "c" na inną.
adam16 napisał(a):Mam podobny problem z pisaniem "ż". Jednak nie do końca - nie przyjmuje mi z klawiatury tylko dużej wersji tej litery. Dokładnie tak samo jest z "ś, ą, ę, ó". Pozostałe znaki jak Ł, Ć, Ź, Ń działają. A porobiło mi się tak jakieś 2-3 dni temu. Od razu zaznaczam że nic nowego nie instalowałem.
jeśli masz grafę ATI wywal skrót od COntrol Center lub odinstaluj go.adam16 napisał(a):Tym razem problem dotyczy tylko małej litery Ć
szczawka1 napisał(a):ja tez nie mam tych liter bo mam EN xp-ka
A zmienialiście układ klawiatury na POLSKI PROGRAMISTY, czyli POLISH PROGRAMMERS ??rudy1986 napisał(a):mam angielska wersje windowsa xp tez nie mam tych liter
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości