moze by bylo prosciej jakbys zmienił w ustawieniach gry controlery na inne i moze zadziałaCzAnToR napisał(a):Zeby tego było mało dzieki waszym podpowiedziom ominolem te setup.exe ale teraz mam kolejny problem jak wchodze do gry to mi sie blokuje lew strzałka klawiatury i w sumie gra jest bezurzyteczna pomocu co mam robić ????????
nie potrzeba ( ... ) ... wystarczy program:
SafeDisck 4 Hide
1.Instalujesz
2.Montujesz obraz "cd1"
3.Wciszkasz Hide
4.Odpalasz gre i grasz
5.Po skonczeniu grania wyłaczasz gre, w tym programie naciskasz Restore i wyłanczasz program.
(za kazdym odpaleniem gry powtarzasz czynnosci 2-5)
Fireworkss napisał(a):A co sie stanie jak po skonczeniu grania nie niacisne "Restore" i wyloncze kompa czy przypadkiem czegos nie spie... ?
Czy napewno próbujesz zainstalować deamona 4.0? Bo właśnie takiego zaleca się do gry w NFS:MWPytanie z inej beczki - co zrobić jezeli nie da sie zainstalowac ani Alcohola ani daemona.
TaS napisał(a):Ja mam takie problem, ze wyskakuje mi cos takiego:
"CD/DVD emulation software has been detected. Please disable all cd/dvd emulation software and re-start the game.
Uywalem i SF4HIDE i mam juz tego nowego cracka od CRiMINALS, zawsze to samo, montowalem juz i na daemonie i na alhokolu.
Prosze pomozcie.
TaS
s2nto napisał(a):Czy napewno próbujesz zainstalować deamona 4.0? Bo właśnie takiego zaleca się do gry w NFS:MWPytanie z inej beczki - co zrobić jezeli nie da sie zainstalowac ani Alcohola ani daemona.
widze tylko jedno rozwiazanie moim zdaniem powinienes zrobic formata moze jakies pliki masz uszkodzone i wszystko ci blokuje ja miałem tak samo z nfsu2 zrobiłem formata i smigał jak nalezy.mam nadzieje ze to ci pomoze.pozdro!!Martinez napisał(a):s2nto napisał(a):Czy napewno próbujesz zainstalować deamona 4.0? Bo właśnie takiego zaleca się do gry w NFS:MWPytanie z inej beczki - co zrobić jezeli nie da sie zainstalowac ani Alcohola ani daemona.
Nie da rady ani 3.4.7 ani 4.0 Ani nawet alcohola!!
za kazdym razem, są takie komunkaty:
"this program
requires at least windows 2000 with SPTD 1.21 or higher" - a jest XP
"kernel debbugger must be deactivated" ????????????
czasami nie pasuje mu język.
A efeket jest zawsze taki że restartuje kompa!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości