fluid napisał(a):powiem tak
ZOBACZE TUTAJ JESZCZE JAKIS OFFTOPIC TO POLECA KARTKI
prosze trzymac sie tematu
XXXX
edit
anders
jesteś niewychowanym gnojkiem i tyle ci powiem
Autor postu otrzymał pochwałę
fluid napisał(a):powiem tak
vsc napisał(a):fluid napisał(a):powiem tak
XXX
Lalka napisał(a):Siemka. Jest to mój pierwszy post i mam nadzieje ze nie ostatni.![]()
Mam problem z odpaleniem gry NFSMost Wanted amm pelna wersje i nie wiem czy potzreba cracka czy czego kolwiek po prostu przy odpalaniu jest napisane ze chce plytke prosze poradzcie cos!!!!!I gdzie szukac tej plytki ktora zastampia oryginal?? PROSZE O POMOC!!!
spidermanpajak napisał(a):Już przeszedłem 40% gry jest super. Wszystko rozgrywa się w dzień. Nie ma neonów przy aucie. Trzeba pokonać 15 ludzi i dostajesz ich auta ale nie można nimi jeździć. Pewnie myślicie że jeśli tylko 15 to mało ale zobaczycie ile to roboty. Przy kazdym trzeba zrobić parę wyścigów, zdobyć punkty na rozbijaniu policji i nieszczeniu miasta, i takie misje jak np. rozbić ileś tam aut policjantów itp. Z tymi autami jest coś podobne do filmu 60 sekund tylko auta nie kradniemy tylko robimy dwa wyścigi z ich właścicielami.. Ja oceniam tą grę na 9 lub nawet 10 wcześniejsze wersje Undergroun 2 podobał mi się na początku jakieś 10% gry a potem mi się nudziła a ta mnie wciąga. Jest super.
kamikadze napisał(a):wojniz napisał(a):przejrzalem caly topic, klikalem w linki, szukalem w necie i ... nie widze dzialajacego linku ... tak jest ??
http://mwteam.org/forum/index.php?&act=idx
Weź tam chłopie wejdz i niemów że niema - poczytaj jak to się robi i ściągaj![]()
Jest bo ja ściągam!!
ten link to jakieś forum czy link mi źle działa ?
[ Dodano: Dzisiaj o 23:28 ]
chcesz masz
[ Dodano: Dzisiaj o 23:29 ]
sory to chyba nie działa
jondis napisał(a):lookałem ale nikt nie miał takiego problemu:
no za ****** nie mogę zmienić prędkościomierza aby mi pokazywał
km/h, szukam szukam i znaleźć nie mogę
Savage_heart -->> widziałem że u Ciebie na screenie jest
także mam nadzieje że mnie ktoś nakieruje: proszę o dokładną
lokalizację.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości