Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 motorola e398 gry !!! • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: SUPERAntiSpyware Free • MailWasher Pro • GS-Calc • GS-Base • Calibre Portable • Calibre • 360 Total Security • n-Track Studio • AIMP
mogę ci pomódz. mam teżmotorolkę e398 i miałem ten sam problem odezwij sie na mail do mnie to ci pomogę. bedzie mi potrzebny twój numer gg żebym ci mógł wszystko wytłumaczyć więc wpisz go w mailu. to nie jest takie proste wgrać męczyłem się troszkę zanim obczaiłem o co chodzi ale damy radę. nie przejmuj się
jak by ktos chcial ja mam poradnik zrobiony w html i programy potrzebne do zmiany oprogramowania wgrania gier itp do motki jak ktos chce niech napisze do mnie kr1985@wp.pl