Pozdrawiam Neotarion

neotarion napisał(a):i czy jak złapie trojana

neotarion napisał(a):czesc mam sprawe mam neta z netii i łącze się za pomocą modemu tak jak w TP i czy jak złapie trojana on moze przełączyć mi na 0 700?

neotarion napisał(a):kerio
neotarion napisał(a):jak mam nortona 2005

D!eselek 1.9T napisał(a):neotarion napisał(a):kerio
jesli przyblokujesz go firewallkiemneotarion napisał(a):jak mam nortona 2005
Miec Nortona to nie oznacza od razu spokojnego snu
BTW, dobrze by bylo gdybys mial jakis antydialer lub program, ktory chroni przez zmiana numeru dostepowego do tej paczki NOrton+Kerio
PZDR

neotarion napisał(a):a jakiego antydialera mozesz mi polecic
Polski antydialer, który umożliwia blokowanie niechcianych połączeń RAS (DialUp). Program pozwala m.in.na definiowanie rodzajów numerów, z którymi nie chcemy, aby nasz komputer się łączył (np. z tymi o podwyższonej opłacie); wykrywa i "zabija" wykryte w pamięci dialery (automatycznie lub z potwierdzeniem), jak również te, które zagnieździły się na naszym dysku. Program usuwa również skróty do wszystkich dialerów i wykonuje bezpieczne kopie tego rodzaju programów. Koala Antydialer wykrywa także aktywne, niedozwolone połączenia oraz znajduje i usuwa wpisy do rejestru systemu dokonane przez dialery. Program radzi sobie również z tymi dialerami, które zostały skompresowane algorytmem UPX i tworzy raporty ze wszystkich wykonywanych czynności. 

John_Mosello napisał(a):Firewall Rox To Program ktory nie pozwala ci siagac niechcianych polonczen
John_Mosello napisał(a):jest jeszcze program ktory ukrywania ip wogule nic nie sciagniesz

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości