Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

livebox i sieć domowa • programosy.pl

• Ogłoszenie:

livebox i sieć domowa

Wszystko odnośnie szerokiej tematyki Internet, oraz sieci komputerowe

Livebox i sieć domowa

Postprzez mafia435 14 Lut 2007, 20:59

reklama
Wiec tak dawno już tu nie zaglądałem więc wypada się przywitać :D

I wale do was z taką prośbą czy da sie coś takiego zrobić.

Mam zrobić sieć domową gdzie jest internet z Tp i Livebox.

Plan wygląda następująco są 2 komputerki jak wiadomo można podłączyć oba do liveboxa np. pierwszy kabelkiem a drugi będzie za pomocą Wi-fi bo tak musi być ;p I mam pytanko bo internet będzie na 2 kompach ale czy będzie możliwość udostępniania plików z jednego kompa na drugi ?? i to własnie pytanie kieruje do was. Potrzebuje konkretnej odpowiedzi zależy mi na tym.

Z góry dziękuje.
Awatar użytkownika
mafia435
~user

Dołączenie: 28 Paź 2005, 13:36
Miejscowość: Żory
Pochwały: 79

Postprzez Index 14 Lut 2007, 21:03

tak bedzie dostepna wymiana plików poprzez Moje miejsca sieciowe komputery musza miec tylko taka sama grupe robocza i wszystko bedzie smigac wiem bo tam mam LB na 2 kompy

Autor postu otrzymał pochwałę
Image
Index

Dołączenie: 19 Lut 2006, 13:30
Miejscowość: Białystok
Pochwały: 27

Powróć do Internet & Sieci

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości