Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Kupno htc jako nawigacji • programosy.pl

• Ogłoszenie:

Kupno htc jako nawigacji

Forum komórkowe - wszystko co związane z tą jakże obszerną tematyką.

Kupno htc jako nawigacji

Postprzez Michał22 09 Kwi 2011, 12:01

reklama
Witam,
proszę o porady dotyczące wybrania urządzenia do nawigacji. Wybór wsród telefonów w orange w abonamencie do 99zł ale proszę również do 79zł pomysły też dawać. Ma służyć tylko i wyłącznie do nawigacji i musi być windows mobile ponieważ będzie automapa. Dobry aparat też może się przydać. HTC HD2 będzie dobry wyborem? Do HTC uchwyt samochodowy trzeba dokupić? jeśli tak to proszę o jakiś sprawdzony przez Was.

pozdrawiam,
Michał22
Awatar użytkownika
Michał22
~user

Dołączenie: 29 Paź 2005, 21:04
Miejscowość: Sopot
Pochwały: 10

Kupno htc jako nawigacji

Postprzez filip.ludwik 11 Kwi 2011, 08:47

Ja kupilem najtańszy uchwyt na allegro za jakieś 30 zł (z ładowarką w zestawie) i w sumie działa mi juz z 2 miesiące, jest ok. A co do nawigacji w HTC to polecałbym bardziej Garmina z mojej strony... pozdro
UBOT 3D
Awatar użytkownika
filip.ludwik
~user

Dołączenie: 12 Sty 2006, 19:10
Miejscowość: W-ce
Pochwały: 80

Kupno htc jako nawigacji

Postprzez fibi07 11 Kwi 2011, 13:29

Michał22 napisał(a):HTC HD2

w zupełności starczy.

Michał22 napisał(a):Do HTC uchwyt samochodowy trzeba dokupić? jeśli tak to proszę o jakiś sprawdzony przez Was.

prawda jest taka,że uchwyt w większości to ziemniak/kartofel. kup na przyssawkę do szyby, z ramieniem długim/krótkim (jak wolisz) i tak, aby podstawka pod fona, nie zakrywała wejścia na ładowarkę.

filip.ludwik napisał(a):polecałbym bardziej Garmina

Automapa jest porównywalna, jak nie lepsza od Garmina.
Awatar użytkownika
fibi07
~user

Dołączenie: 21 Maj 2006, 12:55
Pochwały: 58

Kupno htc jako nawigacji

Postprzez Michał22 11 Kwi 2011, 15:18

co do programu to tu nie będe wchodził w polemike bo na polskie drogie moim jak i zresztą większości ludzi jest najlepsza Automapa. Garmina mam na e66 i moim zdaniem nie ma żadnego porównania. Pewnie na palmtopa jest lepsza jakaś wersja ale nie wierze że jest lepsza od automapy.

Co do uchwytu bo na model jestem zdecydowany na hd2 to czy są uchwyty na zasadzie stacji dokujących? mam na myśli to że kabel zasilający podłączam do uchwytu (mniejsza szansa uszkodzenia wejścia ładowania w palmtopie). Znalazłem chyba 300zł taką no ale nie ma sensu tyle wydawać więc jeśli widzieli byście taką ale tańszą powiedzmy ~100zł będe wdzięczny
Awatar użytkownika
Michał22
~user

Dołączenie: 29 Paź 2005, 21:04
Miejscowość: Sopot
Pochwały: 10

Powróć do GSM - Telefonia komórkowa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości