Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 jaki telefon wybrac ? • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: MailWasher Pro • LaunchBox • Microsoft OneDrive • vMix Basic • Fast Duplicate File Finder • R-Wipe & Clean • Qimage • MailWasher • Google Maps Downloader
Niedługo a dokladnie w poniedziałek ide po telefon, i nie wiem jaki mam wybrać. Do wyboru mam sony ericsson W810i, sony ericsson K550i oraz nokie 6300. Który z tych telefonów będzie najlepszy? Zależy mi przede wszystkim na dobrej jakości odtwarzanej muzyki, oraz na jakości zdjęć. Proszę o szybką odpowiedz
KieDy CIaŁo A ZmuSZA CIaŁO b SIłĄ To CIAŁO B MoZE DAć W PysK...........
ja mailem w810ii przez dlugi okres czasu i nienarzekkam- jakosc dzwięku jest bardzo dobra(oczywiscie jeśli masz dobre słuchawki org SE) jak dla mnie minusiem tego tela to że nie mial symbiana po krótkim czasie stosoweania słuchawki nie łaczyły i trzeba było przyduszac żeby dobrze słyszeć - możesz sobie tez do niego dokupić głośniki to wtedy muzyka jest naprawde głośna w szkole tak słuchaliśmy kolęd na wigilie:D jakk byś miął jakieś pytanka o ten tel to dawaj śmialo