kamiledi15 napisał(a):There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later
 To oznacza że wolne sloty dla FREE userów są zajęte i musisz odczekać aż się zwolnią i dopiero wtedy będziesz mógł pobierać. Także przerywanie pobierania (pobierasz coś i tu nagle przerwa na 1min lub mniej i znowu pobiera i tak w kółko). Odliczanie do pobierania.To są ograniczenia nałożone na FREE userów. Dobrze że nie ma już obrazków durnych.
  To oznacza że wolne sloty dla FREE userów są zajęte i musisz odczekać aż się zwolnią i dopiero wtedy będziesz mógł pobierać. Także przerywanie pobierania (pobierasz coś i tu nagle przerwa na 1min lub mniej i znowu pobiera i tak w kółko). Odliczanie do pobierania.To są ograniczenia nałożone na FREE userów. Dobrze że nie ma już obrazków durnych.

MaxPower napisał(a):Prawdopodobnie masz wewnętrzne IP, dlatego tak jest.

kamiledi15 napisał(a):jak ściągałem party ponad 200 mb, to miałem 120 minut czekania

kamiledi15 napisał(a):przecież jest tyle serwerów, za które nie trzeba płacić, które nie mają limitów i w których nie trzeba stać w kolejkach

kamiledi15 napisał(a):(120 kb\s, bo mam łącze 1 mb)

kamiledi15 napisał(a):Czemu tak się stało?

kamiledi15 napisał(a):Z torrentów nie korzystam, bo tam zwykle prędkość też wynosi zwykle 20 kb\s
 . Odplynalem w Rift[Whitefall]  Nie pomagam przez PW!
. Odplynalem w Rift[Whitefall]  Nie pomagam przez PW!

Beza_666 napisał(a):kamiledi15 napisał(a):Z torrentów nie korzystam, bo tam zwykle prędkość też wynosi zwykle 20 kb\s
Glupoty piszesz, z torkow najlepsza predkosc mozesz osiagnac,myslisz ze skad te wszystkie pliki na rapidzie?? Oczywiscie trzeba byc na jakims prywatnym trackerze, o co nie trudno wystarczy od czasu do czasu spojrzec w Sprzedam,kupie, zamienie tam czesto niektorzy userzy rozdaja zaproszenia za free.
 . Prywatne trackery oferują ci prawie lub po prostu maksymalne prędkości. Jednak albo trzeba mieć zaproszenie albo mieć szczęście że się trafi na otwartą rejestrację.
 . Prywatne trackery oferują ci prawie lub po prostu maksymalne prędkości. Jednak albo trzeba mieć zaproszenie albo mieć szczęście że się trafi na otwartą rejestrację.

ToServeAndProtect napisał(a):także nawet Premium users mają problemy z powodu wolnych prędkości.

Czytałem Twojego posta na górze, ale Ty chyba nie czytałeś dokładnie moich postów: od dawna korzystam z konta free na Rapidshare, ale dopiero od paru miesięcy nie mogę nic stamtąd ściągnąć. Rano, wieczorem, w nocy, czy w dzień, zawsze mam ten komunikat. Wcześniej nigdy mi się nie pojawiał, ściągałem, czekałem, aż minie limit czasowy i ściągałem dalej. Nie wiem, co się stało, że nagle zaczął się pojawiać. Jeśli chodzi o popularność Rapidshare, to mi się wydaje, że wręcz przeciwnie, jest coraz bardziej popularna. Jeszcze z rok temu ludzie wrzucali na bardzo różne serwery, a teraz znaleźć coś, co nie jest na Rapidshare, jest bardzo ciężko.
 Czytałem Twojego posta na górze, ale Ty chyba nie czytałeś dokładnie moich postów: od dawna korzystam z konta free na Rapidshare, ale dopiero od paru miesięcy nie mogę nic stamtąd ściągnąć. Rano, wieczorem, w nocy, czy w dzień, zawsze mam ten komunikat. Wcześniej nigdy mi się nie pojawiał, ściągałem, czekałem, aż minie limit czasowy i ściągałem dalej. Nie wiem, co się stało, że nagle zaczął się pojawiać. Jeśli chodzi o popularność Rapidshare, to mi się wydaje, że wręcz przeciwnie, jest coraz bardziej popularna. Jeszcze z rok temu ludzie wrzucali na bardzo różne serwery, a teraz znaleźć coś, co nie jest na Rapidshare, jest bardzo ciężko. 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości