Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Jak otworzyć plik sfx ? • programosy.pl

• Ogłoszenie:

Jak otworzyć plik sfx ?

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

Jak otworzyć plik sfx ?

Postprzez Anka.pl 14 Kwi 2011, 13:56

reklama
Jestem nowa i długo szukałam gdzie założyć temat o takiej tematyce... Więc nie "niszczcie mnie", jeśli popełniłam błąd. :oops:

Image

Otóż, mam taką jedną grę. W folderze "Audio" znajduje się zapewne muzyka z gry. Chcę ją mieć! Próbowałam pliki użyć: Winrarem, Zipem i innymi programami, niestety, żaden nie jest przystosowany do rozpakowania sfx! Szukałam na forach, niestety nic nie znalazłam...
Anka.pl
~user

Dołączenie: 14 Kwi 2011, 13:42

Jak otworzyć plik sfx ?

Postprzez Michał22 14 Kwi 2011, 14:11

Kod: Zaznacz wszystko
Plik samorozpakowujący, archiwum samorozpakowujące (SFX, od ang. self-extracting archive) - skompresowany zbiór plików, do rozpakowania którego nie potrzeba specjalnego programu, gdyż ma on wkompilowany w sobie moduł, za pomocą którego sam się rozpakowuje. Najczęściej ma rozszerzenie exe.

czyli powinno samo się rozpakować. Widze że ten plik ma końcówkę 002, czyli może być podzielony na części. Znajdź pierwszą paczkę i od niej wypakuj
Awatar użytkownika
Michał22
~user

Dołączenie: 29 Paź 2005, 21:04
Miejscowość: Sopot
Pochwały: 10

Jak otworzyć plik sfx ?

Postprzez Anka.pl 14 Kwi 2011, 14:24

No właśnie, a on sam się nie rozpakowuje :( Plik z końcówką 001, ma tak samo, nie da się wypakować ... Szukałam specjalnego programu - nie znalazłam. Użyłam programu do gta z sfx, ale nie działało ...
Anka.pl
~user

Jak otworzyć plik sfx ?

Postprzez Michał22 14 Kwi 2011, 14:29

jaka to jest gra? może łatwiej poprostu będzie znaleźć mp3 w internecie
Awatar użytkownika
Michał22
~user

Dołączenie: 29 Paź 2005, 21:04
Miejscowość: Sopot
Pochwały: 10

Jak otworzyć plik sfx ?

Postprzez jarski185 15 Kwi 2011, 10:08

Folder audio otwierasz po zainstalowaniu gry, tak? Jak rozumiem gre da sie uruchomic? To byl rip-mialas instalator czy rozpakowywalas tylko?
Awatar użytkownika
jarski185
~user

Dołączenie: 10 Lut 2008, 18:49
Pochwały: 285

Jak otworzyć plik sfx ?

Postprzez Anka.pl 16 Kwi 2011, 10:37

Jest to stara gra. Prince of Persia 3D. Nie działa, bo "mam za nowy komputer :evil: ". Ale dało się zainstalować. Filmiki i instrukcję można było włączyć. Mp3 nie ma w necie, tylko na zagranicznej stornie, gdzie musiałabym płacić dolarami. Grę wczoraj odinstalowałam. Można zamknąć wątek.
Anka.pl
~user

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 54 gości