Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 jak dokończyć ściąganie pliku? • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: FreeCAD • PanoramaStudio • CrystalDiskInfo Portable • CrystalDiskInfo • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • uBlock Origin • ReSharper
ściągałem przez mozillę pewien plik, było już 91%, ale nagle internet się zawiesił i plik nie został do końca ściągnięty; teraz ten plik ma rozszerzenie .part i czy jest jakaś możliwość, żeby dokończyć ściąganie tego pliku czy muszę ściągać go od nowa?
no właśnie nie wiem jak to jest, bo kiedyś czytałem o tym na jakimś forum, że można dokończyć ściąganiem, tylko nie pamiętam jak to się robiło a tego posta też nie mogę znaleźć
Standardowy menadzer jaki jest w FF nie ma opcji dokończenia pobierania, zainstaluj ta wtyczkę:
https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/201
albo zainstaluj sobie Flashgeta lub Free Download Menager
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.......................... naprawdę, aż ciężko ich wyprzedzić .
nie jestem pewny ale tam jest chyba tak samo jak na rapidzie czyli bez premium nie możesz kontynuować
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.......................... naprawdę, aż ciężko ich wyprzedzić .