Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 internet na dwa komp.-skrętką • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: MailWasher Pro • LaunchBox • Microsoft OneDrive • vMix Basic • Fast Duplicate File Finder • R-Wipe & Clean • Qimage • MailWasher • Google Maps Downloader
Witam.W dziale poradnika pisze o pdziale intern. na dwa komp.Jeśli chodzi o dodatkową kartę sieciową.Czy taka :karta sieciowa USB LAN 2.0 RJ-45 niska jest odpowiednia?
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.......................... naprawdę, aż ciężko ich wyprzedzić .
Czyli mogę kupować.Kabel skrętka RJ45,dodatkowa karta sieciowa(w serwisie aukcyjnym na A).Po podłączeniu komp.według wskazówek będę miał internet na dwóch komp? Chyb za proste?Mogę spodziewać się ewentualnych problemów?
Czyli mogę kupować.Kabel skrętka RJ45,dodatkowa karta sieciowa(w serwisie aukcyjnym na A).Po podłączeniu komp.według wskazówek będę miał internet na dwóch komp?
tak
Tutaj masz opisaną całą konfigurację => http://forum.programosy.pl/jak-rozdzielic-internet-na-dwa-komputery-bez-routera-vt48496.html