Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 zengliszczenia do Still Life • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Microsoft OneDrive • EmEditor Professional • Ultra Adware Killer • Howard E-Mail Notifier • Homedale • Microsoft Safety Scanner • Kaspersky Virus Removal Tool • Dr.WEB CureIt! • GetFLV
posiadam wersje angielska tej gry (BTW jest zarabista )
i jak mi powiesz ktore pliki sa odpowiedzialne za jezyk to nic nie stoi na przeszkodzie abym ci je podeslal
bo o zangielszczeniu to mozesz chyba tylko pomarzyc...sorry
Sprzedam zestaw perkusji do GUITAR HERO na x360 - chetni pisacna PW Each EMO can suck my ballsack but one in particular... NIE POMAGAM NA PW, CHCESZ POMOCY - PISZ NA FORUM W ODPOWIEDNIM TEMACIE GalkaPL - nieważne jaki będzie twój nowy nick my ZAWSZE będziemy pamiętać własnie ten...
jest to gra przygodowa cos w stylu Najdluzszej podrozy, Syberii, Midnight Nowhere...
itek napisał(a):(chodzi mi o folder bo tam jest jeszcze plik textures ktory zajmoje 141mb )
uuuuuuu
to moze byc problem
bo jak podeslac taki duzy plik??
i to jeszcze nie wiadomo czy na pewno to jest ten plik...
Sprzedam zestaw perkusji do GUITAR HERO na x360 - chetni pisacna PW Each EMO can suck my ballsack but one in particular... NIE POMAGAM NA PW, CHCESZ POMOCY - PISZ NA FORUM W ODPOWIEDNIM TEMACIE GalkaPL - nieważne jaki będzie twój nowy nick my ZAWSZE będziemy pamiętać własnie ten...
ale ja tam mam plik ktory zajmoje 141 mb i jest jeszcze folder textures
ten folder zajmoje jakies 667 KB mi chodzi o ten folder. Mysle ze mozesz go spakowac i wstawic na jakims serverku??
Tu jest spolszczenie do tej gry:
http://scifi.pages.at/fsprogs/[freeshit.pl]%20still%20life%20PL.rar
Mi normalnie ono działa ma z 90kb i należy podmienić tylko folder.
Jak ktoś chce zangielszczenie to chyba trzeba wziasc folder data a w nim Refernece i Textures i te pliki podmienic oczywiście jak ktos ma angielska i niech ktos te pliki wrzuci na jakiś serwer.