dobra, ja sie dopisze do tematu. niestety, dzis smiercia naturalna moj xbox zaswiecil 3 czerwonymi diodami. mam go przerobioneg, ALE mam tez nietkniete plomby gwarancyjne. co teraz? ponoc MS od razu jak wykryje RRoD to pakuje nowa konsole i odsyla. ale czy nie zatrzymaja jej z powodu przerobki? (o ile beda sie bawili w sprawdzanie, czy jest). jesli do nich mam odsylac - jak to dokladnie sie robi?
Możesz spróbować jak uważasz , jeśli to wykryją to nie dostaniesz konsoli s powrotem o koncie możesz zapomnieć i płacisz za kuriera kilka ładnych Złotówek

(do Niemiec)
Byly takie przypadki ze po prostu jest RROD ok pakują nowa konsole i wysyłają do ciebie , ale coś teraz o tym nie słychać.
Jeszcze te ostatnie zamieszenie kolo wywiadu z ziomkiem od MS od hardwaru i softwaru X360 który wyleciał z firmy i wyśpiewał im wszystko to co MS tam ma. Nie za ciekawe to wygląda ale MS tego nie potwierdził jak zwykle.
Dzwonisz na infolinie mówisz jaka sprawa i nie mów im ze grałeś na Live bo wyzwą ciebie od złodziei

, przychodzi za kilka dni do ciebie kurier pakujesz ja elegancko , zabiera kuriera ja od ciebie jedzie z tym do serwisu w Czechach lub Niemczech (MS) i czekasz aż s powrotem dostaniesz konsole.
P.S. koszt zapłaty za kuriera (jeśli wykryją) więcej wyniesie niż zaniesienie konsoli do serwisu "który się na tym zna" , choć moim zdaniem MS tylko potrafi na trwale naprawić ROD'a hehe... bo ma do tego odpowiedni sprzęt.
Pozdro.