Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
z zainstalowanym progsem • programosy.pl

• Ogłoszenie:

z zainstalowanym progsem

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

z zainstalowanym progsem

Postprzez netkiler 12 Kwi 2007, 16:51

reklama
Witam
Mam zainstalowane dwa programy gdzie jak klikam na plik exe do uruchomienia to pokazuje mnie sie komunikat że potrzebuje programu do uruchomienia tego pliku i ma go znależć albo w necie lub w autostarcie .Niestety ani tu ani tam go nie ma. Programy odinstalowałem i wykasowywałem z rejestru
i od nowa instalowałem ale sytuacja sie powtarza. Są to sygate firewall.
Może ktoś wie co robić
Z góry dzieki.
Ł
netkiler
~user

Dołączenie: 18 Cze 2006, 23:02

Postprzez j23 12 Kwi 2007, 18:35

jaki to plik? czy to nie przypadkiem users32.dll?
j23
~user

Dołączenie: 04 Lut 2006, 08:17
Pochwały: 47

Postprzez netkiler 12 Kwi 2007, 19:44

Dzieki za odp
to są pliki exe które uruchamiają programy.Jak klikam na np. w autostarcie na ten program w ikonę uruchamiania to nic sie nie dzieje.Wiecej nie wiem.Podejrzewam że ten plik gdzieś jest tylko gdzie? Nie wiem
Narka
netkiler
~user

Dołączenie: 18 Cze 2006, 23:02

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 26 gości