Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 z włączeniem gier • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: SourceTree • Far Manager • East-Tec Eraser • Kiwi for Gmail • BrowsingHistoryView • Spotify • Cyberduck • OCCT • TARGET 3001!
A wiec jak chce włączyć grę np. FIFA 08 demo lub jakąś słabszą natychmiast po kliknięciu (zamiast pełnego ekranu z grą) pojawia mi się komunikat błędu stop z Windowsa i zostaje on zamknięty. Próbowałem już aktualizować sterowniki i nic. O co chodzi??!!
wczoraj zainstalowalem sobie PES 6 i gdy wlaczylem natychmiast pojawil mi sie bluescreen
(rok temu normalnie gralem w tego pesa a karty graficznej nie wymienialem i na tych samych sterownikach co teraz Twisted Evil )
Na starym sprzecie mialem podobnie, problem rozwiazala instalacja "service pack 2", warto sprobowac. Ponadto moze cos w kompie Ci siedzi, daj logi w dziale bezpieczenstwo i opisz swoj problem.