Mam Athlona 3GHz, Nvidie 6600GT, 512RAM (może to nie jest jakiś kombajn ale powinien pociągnąć tę grę, wcześniej ukończyłem R6 Vegas a wymagania mają podobne). Pomocy
  Mam Athlona 3GHz, Nvidie 6600GT, 512RAM (może to nie jest jakiś kombajn ale powinien pociągnąć tę grę, wcześniej ukończyłem R6 Vegas a wymagania mają podobne). Pomocy  

Gra oczywiście jest oryginalna.
okocza napisał(a):do supportu zadzwoń.

Toretto95 napisał(a):Mi się wydaje że za mało ram-u masz.

niestety to nic nie dało i nie mam pojęcia co sie dzieje
 niestety to nic nie dało i nie mam pojęcia co sie dzieje  proszę o następne propozycje pomocy
 proszę o następne propozycje pomocy 

Neoman napisał(a):Po ponad miesiącu wracam do tego tematu. Skontaktowałem się z supportem i napisali mi tak:
"Nie oferujemy pomocy technicznej w przypadku niestandardowego taktowania
podzespolów sprzetu komputerowego klienta. Overclocking może powodowac
nieprzewidziane zmiany w kodzie programu oraz niestabilnosc konigiracji sprzetowej."
Możecie mi to dokładniej wytłumaczyć bo jestem troche zielony jeśli chodzi o komputery. No i jak to naprawić
 Procek, karte grafiki albo pamięci RAM
 Procek, karte grafiki albo pamięci RAM  Jak tak to ustaw zegary na standardowe i zobacz czy gra bedzie działać dobrze. A tak swoją drogą to ładnie się wywinęli w tej pomocy technicznej. Jak by mi coś takiego powiedzieli, to bym ich po prostu opie****ił i poprosił o rozmowę z jakimś przełozonym. Po to te pajace tam siedzą i biorą za to kase, aby rozwiązywac problemy z zakupionym od nich produktem i nie ważne czy są to problemy programowe czy sprzetowe. Trzeba było im powiedzieć, że na opakowaniu nie było nic napisane, aby nie uruchamiac gry na podkręconym kompie, więc jeśli według nich to powoduje problem, to zostałeś oszukany i żadasz zwrotu kasy za grę.
 Jak tak to ustaw zegary na standardowe i zobacz czy gra bedzie działać dobrze. A tak swoją drogą to ładnie się wywinęli w tej pomocy technicznej. Jak by mi coś takiego powiedzieli, to bym ich po prostu opie****ił i poprosił o rozmowę z jakimś przełozonym. Po to te pajace tam siedzą i biorą za to kase, aby rozwiązywac problemy z zakupionym od nich produktem i nie ważne czy są to problemy programowe czy sprzetowe. Trzeba było im powiedzieć, że na opakowaniu nie było nic napisane, aby nie uruchamiac gry na podkręconym kompie, więc jeśli według nich to powoduje problem, to zostałeś oszukany i żadasz zwrotu kasy za grę.

E-maila od nich przeczytałem wczoraj o 22 wiec dzisiaj do nich zadzwonie i powiem co o tym mysle. Swoja droga: ku***, nie po to wydaje 80 zl zebym ukonczyl ja tylko w polowie. I wez czlowieku nie graj w piraty.
W kompie nic nie bylo podkrecane.
 Pomoc techniczna mają chyba gorszą jak w TP w tej Cenedze.
 Pomoc techniczna mają chyba gorszą jak w TP w tej Cenedze.  

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości