Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 z kartą mikro sd • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Homedale • Zotero • Vidyard GoVideo • WavePad • RegCool • XRECODE III Portable • XRECODE III • Sysinternals Suite • Telegram Desktop Portable
Otóż mam telefon motorolke V3i i w niej jest slot pamięci na karty mikro SD. Mój problem polega na tym ze jak wkładam tam karte mikro SD[2GB] która kupiłem to telefon ją wykrywa ale pisze mi ze jest niesformatowana. Gdy chce ją sformatowac w telefonie to pisze mi ze nie mozna. Natomiast gdy formatuje ją na kompie a potem wkładam spowrotem do telefonu to dalej pisze ze karta niesformatowana. Może problem leży w tym ze karta ma za duzo pamięci [2GB] a telefon moze obsługiwać np tylko 512 [MB]max. Jeżeli ktoś miał taki problem i go jakos rozwiązał to prosze o pomoc :D:D Dziękuje