Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 z instalacją winxp • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: EmEditor Professional • Mozilla Firefox • Attribute Changer • dBpowerAMP Music Converter • SIW (System Info) • ATIc Install Tool • PilotEdit Lite • Emsisoft Anti-Malware • SUPERAntiSpyware Free
witajcie, mam taki problem, podczas instalcji wyskaują mi błędy, a dokładnie po formacie i sprawdzeniu dysku, błędy zaczynaja wyskakiwac gdy zaczyna sie kopiowanie plików.Za każdym razem jakis inny plik .dll, probowalem instalowac z 3 plyt i to samo, wyczyscilem cd-romy, dalo rade zainstalowac tylko win98 na ktorym wlasnie siedze: mozna cos na to poradzic? moj kumpel mowil ze to moze byc wina ramu
Piszesz z deczka chaotycznie.
Jaki dysk, pamięć .. w jaki sposób instalujesz XP - czy płyta jest bootowalna - czy formatowałeś twardziela - jeśli tak - czy spod instalatora ??
wkladam plyte, odczytuje mi, wszystko robie krok po kroku, czyli format z instalatora,wybierm formatuj partycja fat32(szybko), formatuje ją, pozniej jest sprawdzanie dysku i kopiowanie plików i tutaj wlasnie mi wyskaują błędy ze nie mozna skopiowac pliku .dll,pierwszy raz sie z takim czyms spotkalem, nigdy wczesniej nie mialem, a przed formatem komp mi sie sam uruchamial aaa sprawdzalem z service packiem i bez service i to samo