• Ogłoszenie:

z instalacją simcity 4

Informacje oraz porady dla sympatyków wirtualnej rozrywki.
Instalacja, opinie, solucje... Zapraszamy

z instalacją simcity 4

Postprzez Boogib 23 Mar 2006, 21:50

reklama
Ściągnołem gre sim city4000 przez emule. problem ma z jej instalacją. rozpakowałem folder z grę w niej były inne foldery spakowane min. : cd1, cd2 rozpakowałem jeden i drugi otwoieram setup z folderu cd1 i gra pięknie się zaczyna instalować, poczym istalka prosi o cd2 i tu pojawia się pierwszu problem bo nie mam jej jak podać żródła do cd2. próbowałem ten problem obejść i skopiować foldery na płyty cd. nagrałem 2 płytki przez noro. zaczynam instalować 1 płyte po czym pojawia się komunikat że nie może skopiować plików. jedyne co można zrobić wtedy to ignoruje to i nagrywam już bez problemów cd2. kopiuje cracka, odpalam gre i zaczyna się super ale szybko się kończy gra po prostu się wyłąncza. Już nie mam pomysłu co mam robić.

Prosze o pomoc[/img]
pozdrawiam
BOOGI.
Awatar użytkownika
Boogib
~user

Dołączenie: 06 Mar 2005, 18:59
Miejscowość: Kraków

Re: z instalacją simcity 4

Postprzez Devilek 23 Mar 2006, 21:56

z tego co sie orientuje... to sciagnoles obrazy z rozszerzeniem .iso... to jest tak jak inny obraz tylko pokazuje go jakby byl archiwom winrar... zamontuj te spakowane plyty do alkochola badz daemona (mam nadzieje ze wiesz jak sie obslugiwac)... zainstaluj skopiuj lekarstwo i ciesz sie gra...

A problem ze gra szybko wcyhodzi moze byc wiele.. sprubuj rainstalke gry zrobi.. zwieksz pamiec wirtualna... reinstal sterowniko do wszystkiego... format.. napweno cos pomoze a jak nie to nie wiem co moze byc nie tak... byc moze cos z lekarstwem jest zle.. poszukaj innego..

Autor postu otrzymał pochwałę
Awatar użytkownika
Devilek
~user

Dołączenie: 01 Lis 2005, 13:21
Miejscowość: Tychy
Pochwały: 8

Postprzez Boogib 23 Mar 2006, 22:51

a więc zaistalowałem za pomocą daemona skopiowałem lekarstwo. a gre i tak mi wywala.
nie wiem co robić dalej
pozdrawiam
BOOGI.
Awatar użytkownika
Boogib
~user

Dołączenie: 06 Mar 2005, 18:59
Miejscowość: Kraków

Powróć do Gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości