Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 z instalacją gier w e50 • programosy.pl
witam mam problem gdy chce wgrac gre do e50 (doom) to po wgraniu aplikacji w telefonie wyswietla mi sie komunikat niemozliwa instalacja aplikacji co z tyym zrobic
jest na ten model wlasnie chciałem zainstalowac inną aplikacje i to samo.. czy mozliwe ze te aplikacje mogą tylko wgrywac sie na karte pamięci ?? i musi ona byc w telefonie ?
zacznijmy od tego w jakim formacie masz gre *.jar , *.sis czy moze *.sisx
Telefon jest oparty o system s60v3 iwc mozliwa jest instalcja aplikacji *.jad oraz *.sisx, programy w formacie *.sis sa przeznnaczone pod system s60v1 i s60v2
zgadzam sie guma wiekwszosc innych gier formatu .sis mi dziala
[ Dodano: Dzisiaj o 16:47 ] zwracam honor miałęs racje gry które wgrywałem miałem jakos sisx a te co nie chcą wejsc mam w sis.. da sie jakos zamienic sis na sisx ?