Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 z grami na sek510i • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: IDrive Online Backup • Ron's Editor • Slack • Multi Commander Portable • Multi Commander • Rainlendar • Vivaldi Portable • Vivaldi • WYSIWYG Web Builder
Witam Mam taki problem jesli sciągam grę na SEk700i(bo tych jest najwięcej) i odpalam na swoim fonie (SEk510i) to widzę albo kawałeczek ekranu gry albo ekran jest przesunięty w krórąs stronę. Czy da się jakoś zrobić żebym widział normalnie cały ekran gry?? Dopiero co kupiłem telefon i jestem zielony w tych sprawach Z góry thx
Jeżeli chcesz ściągać gry do SE k510i to tylko przystosowane dla telefonów:
- F500i/K500i/K508i/K510i
Gry do k700i nie będą pasować... pnieważ nie pasuje rozdzielczość itp.
Moze ktos podac linki do roznych gierek na SE K508i? A najbardziej to chcialbym te:
Crash Racing, Sonic The Hedgehog part. 1, Hugo Black Diamond Fever, Hugo and Fernando, i inne. Z gory dzieki