Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

z grą przez neta (wolfenstein et) • programosy.pl

• Ogłoszenie:

z grą przez neta (wolfenstein et)

Wszystko odnośnie szerokiej tematyki Internet, oraz sieci komputerowe

Z grą przez neta (wolfenstein ET)

Postprzez Matteo 06 Wrz 2007, 23:19

reklama
Grywałem przez neta w gierkę Wolfenstein Enemy Teritory az pojawił mi się taki problem:
Po chwili gry pojawia sie komunikat "system windows zostanie zamkinety bo ..ble ble ble", no własnie wirus. Zawsze trojan + dialer sie wgrywa. Na początku zdarzało mi sie to gdzies po 5 minutach gry ale ostatnio juz nawet podczas wyswietlania listy serwerów :(
Praktycznie każde wejście konczy sie tym samym wiec jakims syfem. Wiadomo podczas grania muszę miec wyłaczony firewall...zauważylem ze probolem mogł zacząc sie pojawiac kiedy zainstalowałem kilka patchy, lub sciągnołem jakies nowe mapki ale to tlyko przypuszczenie bo kiedys to nie spotykało mnie.
Kompletnie nie wiem co zrobic bo w gierke chce grac ale nie mam zamiaru co chwile wirusow usuwac :(
Ma ktos jakis pomysl jakby sie zabezpieczyc, zapobiec czy cokolwiek??
Matteo
~user

Dołączenie: 16 Sie 2006, 19:31

Postprzez Precel 06 Wrz 2007, 23:34

Matteo napisał(a):Wiadomo podczas grania muszę miec wyłaczony firewall...

a to niby czemu :1:
Dołączenie:
29.04.2005 02:14:25
Ostatni post:
04.08.2008 15:22:24
dziękuje za wspaniałe chwile... ale trzeba wiedzieć kiedy z sceny zejść niepokonanym
to by było na tyle....
verba volant, scripta manent !
Awatar użytkownika
Precel
^zasłużony

Dołączenie: 29 Kwi 2005, 02:14
Pochwały: 639

Postprzez Matteo 06 Wrz 2007, 23:59

No własnie miałem właczony i uniemożliwiał mi dostęp do listy serwerów :(
Dopiero kiedy wyłaczyłem lista sie pokazuje.
Matteo
~user

Dołączenie: 16 Sie 2006, 19:31

Postprzez Adam. 07 Wrz 2007, 00:16

Stary, ale dowaliłeś. Jest coś takiego jak konfiguracja firewalla, to nie jest taki program, że włączasz i jest. Dodaj tą gre do wyjątków, bo wyłączanie firewalla żeby pograć to jak hamowanie samochodem na drzewie.
Awatar użytkownika
Adam.
~user

Dołączenie: 29 Maj 2007, 08:59
Miejscowość: Płockowo
Pochwały: 40

Powróć do Internet & Sieci

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości