Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 z doładowaniem karty orange • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Adlice Protect • Ahnenblatt Portable • Ahnenblatt • Howard E-Mail Notifier • Hover Zoom+ for Chrome • FolderSizes • Subtitle Workshop • OCCT • Mozilla Firefox
Witam!! mam problem z doładowaniem karty Orange, bo za mocno zdrapałem kod 14-cyfrowy:/
da coś z tym zrobić? na karcie jest nr seryjny może dzięki niemu jakoś da rade??
tak. idziesz do punktu orange z paragonem, mówisz że taka sytuacja, oni ci dają taki formularz do wypełnienia. wysyłasz albo dajesz w punkcie (nie pamiętam bo miałem taką sytuację tylko że w plusie, ale powinni też tak zrobić w orange lub podobnie) i po jakiś 2 tyg. dostajesz z powrotem nową kartę.