Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
z autoryzacją 3ds max 9 • programosy.pl

• Ogłoszenie:

z autoryzacją 3ds max 9

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

z autoryzacją 3ds max 9

Postprzez L_Devil 24 Lut 2008, 14:13

reklama
Witam!

Ściągnąłem 3ds maxa 9 i aktywowałem go na swoim kompie. Działał pięknie, do momentu w którym podłączyłem zewnętrzny dysk - wtedy się mu licencja wywaliła (jak rozumiem, zinterpretował to jako zmianę sprzętu). Ponowna aktywacja nie była możliwa, bo Request Code zmieniał się przy każdym odpaleniu programu.
Odinstalowałem maxa, przeczyściłem rejestr i zainstalowałem ponownie. Wpisałem serial, zanotowałem request code i wygenerowałem activation code. No i lipa: "there was problem with your activation code". Oba kody robiłem metodą kopiuj + wklej. Próbowałem kilka razy, za każdym razem ten sam efekt. Pocieszające jest to, że Request code się nie zmieniał. Co robię nie tak?
Sweet smelling rose what do you hide?
Behind your innocence red like my blood...
L_Devil
~user

Dołączenie: 17 Lip 2005, 11:28
Pochwały: 1

Postprzez Dzi@dek 24 Lut 2008, 15:29

L_Devil napisał(a):Oba kody robiłem metodą kopiuj + wklej

wpisz kod ręcznie.
Image Image
Dzi@dek
^zasłużony

Dołączenie: 11 Gru 2006, 20:18
Miejscowość: Warszawa
Pochwały: 210

Postprzez L_Devil 24 Lut 2008, 16:26

To już nie mam pomysłu:

Image Image
Sweet smelling rose what do you hide?
Behind your innocence red like my blood...
L_Devil
~user

Dołączenie: 17 Lip 2005, 11:28
Pochwały: 1

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości