Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

z aktywacją xp he • programosy.pl

• Ogłoszenie:

z aktywacją xp he

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

z aktywacją xp he

Postprzez Pokal1 20 Lut 2006, 17:20

witam serdecznie. Już wcześnie wstawiłem podobny post, dostałem linka z ewentualną odpowiedzią ale jest nieaktywny. Szukałem na forum i nic nie znalazłem. Chodzi o to że wyskakuje mi info iż zostało 30 dni do dokonania rejestracji. Prosze o pomoc lub o podanie linków z forum programosy gdzie został poruszony ten temat. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Pokal1
~user

Dołączenie: 03 Sty 2006, 04:32
Miejscowość: Pila

Postprzez qing 20 Lut 2006, 17:26

zaznaczasz pierwsza mozliwosc (aktywacja przez internet) bierzesz dalej i zaznaczasz tam ze sieniechcesz rejestrowac i dalej

Autor postu otrzymał pochwałę
TU BYL BY LINK DO MOJEGO FORUM ALE GO NIE MA BO JEST ZAKAZ. ALE JAK KTOS POPROSI NA PW TO PODAM HAHAHA
Awatar użytkownika
qing
~user

Dołączenie: 30 Sty 2006, 20:02
Miejscowość: Radom
Pochwały: 3

Postprzez Pokal1 21 Lut 2006, 17:41

Hmm. Jeszcze jednek problem. Zainstalowałem 29 dni temu tego samego windowsa na jeszcze jednym kompie i został jeden dzień do aktywacji. Robie tak jak wyżej i podając klucz to wyskakuje mi napis, że podany klucz był już wykorzystano i trzeba podać inny. Wiecie może jak to ominąć??
Pokal1
~user

Dołączenie: 03 Sty 2006, 04:32
Miejscowość: Pila

Postprzez Tom@szek 21 Lut 2006, 18:34

http://forum.programosy.pl/rules.php
Tom@szek

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości