Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
wyzwanie dla superznawcy. • programosy.pl

• Ogłoszenie:

wyzwanie dla superznawcy.

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

Wyzwanie dla superznawcy.

Postprzez siemi 03 Kwi 2006, 19:51

W obawie o to że mój poprzedni post jest za długi i nikt go nie przeczyta daję jego krótką wersję, ograniczoną do problemów podstawowych. Złapałem Spysheriffa, który blokuje mi wszelkie działania( ich szczegółowy opis w poprzednim poście). Jak mam wykonąć (tak się mówi?) loga HijackiemThis skoro ikony nie chcą działać? Nie mam internetu na kompie. Jak wypakować go z archiwum skoro nie mogę wejść nawwet do "Mój komputer". Czekam na porady.

P.S Jakby ktoś jeszcze nie zauważył to kompletne ze mnie zero w tematyce komputerowej wieęc proszę o dostosowanie języka i wskazówek do mojej ułomności.
siemi
~user

Dołączenie: 03 Kwi 2006, 18:51

Postprzez jeff 03 Kwi 2006, 19:53

nie rób burdelu i pisz w poprzednim temacie :evil: :evil:
jeff

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości