Aktualizacje na programosy.pl: Fab's AutoBackup Pro • Advanced Installer • Extreme Picture Finder • TeamViewer QuickSupport • Visual Studio Code • Kaspersky Rescue Disk • Vim • TeamViewer • PhpStorm
Tak jak w temacie mam bardzo poważny problem z firexofem, gdy chce włonczyć filmik na gry-online (jakiś gameplay czy coś, no wszystko z działu video) to wyskakuje mi błąd który zamyka mozzile .Pomoże ktoś?Miał ktoś podobny problem? Dodam ze przed foramatem wszystko było gitarka na WMP 10 a teraz mam 11
Nigdy nie mów nigdy.. Intel Core 2 Duo E8400 3GHz + 4 GB RAM + GeForce GTX 280 Zapraszam na mój kanał na youtube znajduje się tam mój serial zrobiony w GTA IV
dodam ze przy przeglondzie tygodnia się nie włonczyło
Nigdy nie mów nigdy.. Intel Core 2 Duo E8400 3GHz + 4 GB RAM + GeForce GTX 280 Zapraszam na mój kanał na youtube znajduje się tam mój serial zrobiony w GTA IV
ok spróbuje :-/ a ktoś inny jeszcze coś wie na ten temat , czekam na posty
ja mam taka sytułacje w grach lub w innych aplikacjach... ostatnio zauwazylem ze w jednej z nich wywala ten blad w okreslonym momencie (np. jak nacisne NOWA GRA to zawsze wywala...) moze dodaj zgodnosc systemu z 2000... ale mysle ze reinstal FF powinien pomoc
no nie wiem nie wiem nie wiem na pół pomogło ale i tak dzięki nie działa mi jeden konketny gampelay reszta filmików działa