Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
windows xp+sp2 a pomoc zdalna • programosy.pl

• Ogłoszenie:

windows xp+sp2 a pomoc zdalna

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

Windows XP+sp2 a pomoc zdalna

Postprzez tm72 31 Sty 2006, 17:16

reklama
Witam. Mam następujący problem a mianowicie znajomy przesłał mi prośbę o pomoc zdalną e-mailem. Po odebraniu e-maila zapisałem załącznik z plikiem pomocy zdalnej (RcBuddy). Podczas próby uruchomienia pliku z pomocą zdalną wyświetlił się komunikat następującej treści „ Nie można ustanowić połączenia pomocy zdalnej, ponieważ nie można rozpoznać nazwy hosta zdalnego. Spróbuj ponownie.” Nadmienię, że mamy ten sam system windows XP sp2. Kolega posiada neo 256mb ja posiadam sieć LAN (osiedlowa). Co może być przyczyną takiego stanu rzeczy? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Tomasz

P.S. Niestety szukajka nie pomogła
Awatar użytkownika
tm72
~user

Dołączenie: 02 Sie 2004, 09:37
Miejscowość: Tychy/Mississauga
Pochwały: 48

Postprzez mafia435 31 Sty 2006, 17:42

To że jesteś za Natem i chyba nic z tym nie zrobicie :(
Awatar użytkownika
mafia435
~user

Dołączenie: 28 Paź 2005, 13:36
Miejscowość: Żory
Pochwały: 79

Postprzez tm72 31 Sty 2006, 17:57

mafia435 napisał(a):To że jesteś za Natem i chyba nic z tym nie zrobicie

Witam. Mam ip zewnętrzne odblokowane. Emulek świeci na zielono, więc chyba to nie jest przyczyną :?:
Awatar użytkownika
tm72
~user

Dołączenie: 02 Sie 2004, 09:37
Miejscowość: Tychy/Mississauga
Pochwały: 48

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości