Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 windows media player, nie ma programu a windows go widzi • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: ATIc Install Tool • PilotEdit Lite • Emsisoft Anti-Malware • SUPERAntiSpyware Free • Slimjet • Far Manager • Kaspersky Rescue Disk • Vim • Axence nVision Pro
Wybaczcie że tak zarzucam was dzisiaj problemami. Ale tym razem mam sprawę spowodowaną przez młodsze rodzeństwo. Nie wiem czy chcący czy nie ale młodszy brat wywalił przez shift+delete katalog windows movie playera. I teraz niemogę zainstalować go od nowa bo ciągle przy instalacji pisze iż jest zainstalowana jest najnowsza wersja i nie ma potrzeby instalacji tego playera. Przepraszam za robienie kłopotu i mam nadzieję że jest na mój problem sposób.
Miałem wersje 10, a nowszej nie ma. To znaczy jest 11 beta ale ona wymaga SP2 a ja tym nie dysponuję. Dlatego ten problem jest spory. Musiałbym jakoś wyrzucić wszelkie pozostałości z systemu związane z WMP 10, prawda? A jeśli tak to czekam na porady.
EDIT:
a ty chcesz mi spakować zawartość folderu Windows Media Player a ja bym sobie tylko wypakował? Jeśli tak to będe wdzięczny. Chętnie spróbuję. Bo przez instalację nic nie daje.
To nic nie dało. Wyskakuje error że to co mi dałeś jest w innej wersji niż system oczekiwał. Chyba jednak będzie trzeba kompa wyczyścić jakoś z resztek po WMP.
EDIT:
Reinstalowałem windowsa i dało się zainstalować ponownie. Dzięki za próby pomocy