• Ogłoszenie:

Windows 7 nie chce sie uruchomić

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

Postprzez kamilos876 01 Cze 2010, 22:08

reklama
Witam
Problem polega na tym że ostatnio, tzn od paru dni nie chce mi się uruchomić Win 7, podczas wczytywania na chwile obraz znika i pojawia się takie okienko:
Image
I jak widać jest problem z z uruchomieniem systemu, wiec szuka i szuka , potem naprawia i naprawia ale na końcu zawsze pisze ze nic nie naprawiło, i tak w kółko , próbowałem naprawić z płytki ale tez nic nie naprawiło :-| , z trybem awaryjnym też sie nie da bo podczas jego wczytywania wyskakuje to samo okienko z naprawianiem, próbowałem komendy do naprawiania bootowania (bootrec /fixmbr, bootrec /fixboot) i ja przypuszczałem nic to nie dało.
Przeskanowałem cały dysk NOD-em z poziomu XP-ka który mam jako drugi system, ale nie wykryło żadnych wirusów, chciałem przywrócić system ale pisze ze nie mam żadnych punktów przywracania, czy siódemka nie robi punktów przywracania?? bo nie przypominam sobie żebym wyłączał przywracanie.
Czy jest jakiś inny sposób żeby to naprawić nie robiąc formata ??
Proszę o odp
Awatar użytkownika
kamilos876
~user

Dołączenie: 05 Kwi 2007, 10:37
Pochwały: 1

Postprzez Okocza 09 Cze 2010, 15:56

Napisanie plików - nie robiąc formatu instalujesz drugi raz system.
eMachines E730G - Core i5-430M, 2GiB RAM, ATI Mobility Radeon HD5470, WD 320GiB; Cort Z-44,DR 0.09-0.42, Peavey Backstage
Mac OS X 10.7.4 Lion // Windows 7 Professional x64 // NIE POMAGAM NA PW/GG/E-MAIL
Image
"Moje Ego i Anima spotykają się i wymieniają przepisami na ciasteczka" - Maynard James Keenan
Awatar użytkownika
Okocza
~user

Dołączenie: 19 Mar 2006, 11:53
Pochwały: 406

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości