Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

usuwnie plików i folderów • programosy.pl

• Ogłoszenie:

usuwnie plików i folderów

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

usuwnie plików i folderów

Postprzez iwcia03 07 Lis 2006, 15:59

reklama
mam problem chciałam zainstalować oprogramowanie do drukarki hp , ale jakimś cudem mam tego ponad 5,000 plików i folderów ( skrót , skrót 1 , skrót 2 , skrót 3 itd. , a niektórych wogóle niemogę ruszyć bo niema opcji do usuwania , a niemogę zrobić usuń wszystko bo wyskakuje , że błąd ścieżki lub wogóle jej niema co zrobić proszę pomóżcie jak mam to usunąć bo pojedyńczo zajmie mi to całe życie
iwcia03
iwcia03
~user

Dołączenie: 01 Wrz 2006, 15:37
Miejscowość: warszawa

Postprzez Tom@szek 07 Lis 2006, 16:04

Npisz jeszcze raz i pomału a dokładnie.
iwcia03 napisał(a):ale jakimś cudem mam tego ponad 5,000 plików

iwcia03 napisał(a):jak mam to usunąć bo pojedyńczo zajmie mi to całe życie

Odpal Total commandera w trybie awaryjnym i kasuj.
Tom@szek

Postprzez iwcia03 07 Lis 2006, 16:22

mam drukarkę hp na starym kompie działała , zmieniłam kompa i niemogę jej zainstalować próbowałam z płyty orginalnej alenic , ze strony hp też nic zawiesza się na 93% i koniec jak zaczełam szukać tego to mi wyskoczył że jest ponad 5,000 szt. pliki foldery i jakieś bóg wie jeszcze co część plików usunąć mogę ale zajmie mi to życie folderów ruszyć niemogę bo niema opcji usuń tylko otwórz czego zrobić też niemogę bo zła ścieżka lub jej niema tak jakby wszystko się skopiowało
iwcia03
iwcia03
~user

Postprzez Tom@szek 07 Lis 2006, 16:25

Tom@szek napisał(a):Odpal Total commandera w trybie awaryjnym i kasuj.

I wklej tutaj loga:
http://forum.programosy.pl/hijackthis-amp-silent-runners-gtobsuga-i-umieszczanie-vt9452.html
Tom@szek

Postprzez iwcia03 07 Lis 2006, 16:33

dzięki za pomoc sprawdzę i się odezwę

[ Dodano: Dzisiaj o 22:48 ]
niestety niedziała kiedy chcę skasować to wyskakuje " niemożna odczytać z pliku lub dysku zródłowego", a tak wogóle to te pliki znajdują się głównie w windows\system32

[ Dodano: Dzisiaj o 23:17 ]
:oops: :oops:
iwcia03
iwcia03
~user

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości