Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

update usb do 2.0 • programosy.pl

• Ogłoszenie:

update usb do 2.0

Poszukujesz sterowników? Masz problem z zainstalowaniem bądź odinstalowaniem? Zapytaj w tym dziale

Update USB do 2.0

Postprzez miral_trunks 29 Kwi 2006, 21:31

reklama
Witam!
Potrzebuje miec obsluge USB 2.0 u siebe na kompie.
Moje sterowniki microsoftu pochodza bodaj z lipca 2001 i gdy probuje je aktualizowac to wyskakuje blad ze sie nei moze polaczyc.
Na necie znalazlem sterowniki INTELa do swojej plyty glownej, ktore wprowadzaly USB 2.0. zainstalowalem i w menadzerze urzadzen pojawila mi sie nowa pozycja "USB 2.0 Root Hub".

Co mam zrobic, zeby zainstalowac (zaktualizowac) sobie rozszerzona magistrale USB, czyli 2.0?

moj system to WIN XP PE SP2, plyta glowna Intel 845PESV
miral_trunks
~user

Dołączenie: 08 Paź 2005, 23:38

Postprzez kahoona 30 Kwi 2006, 00:12

Czy ta pozycja ma żółty wykrzyknik?

Jeśli nie - to poszukaj sobie jakiegoś urządzenia "HI-SPEED USB" i się ciesz, że masz USB 2.0.

Jeśli Twój system to Windows XP Pro SP2 - to masz już wszystko potrzebne.
kahoona
~user

Dołączenie: 24 Kwi 2006, 10:19
Pochwały: 475

Postprzez nevesu 30 Kwi 2006, 10:08

miral_trunks moze sie myle ale masz w kompie usb 1.1 i chcesz 2.0 :?: no to jedynym wyjsciem jest dokupienie takiego urzadzenia na pci z usb2.0 aktualizacja sterownikow do plyty glownej niestety nic nie pomoze
edit
cos mi tu niegra piszesz ze masz win xp sp2 a forum pokazuje win 2000 to jaki windows wkoncu masz ?
BR-NP-12 <3 <3 <3
Awatar użytkownika
nevesu
~user

Dołączenie: 31 Sty 2006, 17:26
Miejscowość: BR-NP-12 <3
Pochwały: 66

Postprzez miral_trunks 10 Maj 2006, 20:13

sorry za odswiezanie,a le powiedzmy ze z tym problemem sie uporalem i udalo mi sie zaktualizowac to co chcialem (okazalo sie ze na plycie jest USB 2.0 tylko trzeba sterowniki znalezc).
teraz tylko mam ptanie, moze laickie troche, ale.. nie wiem ktore gniazdo to USB 2.0
skad ja mam wiedziec gdzie jest Magistrala PCI 0, urządzenie 29, funkcja 7??

pomocy!!
miral_trunks
~user

Dołączenie: 08 Paź 2005, 23:38

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości