Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Uczyń ten folder folderem prywatnym • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Mozilla Firefox • OCCT • Spotify • MiTeC EXE Explorer • PilotEdit Lite • Viber • Vivaldi Portable • Vivaldi • MiTeC Task Manager Deluxe
Buduję sieć w domu (3 komputery). Z jednego komputera nie mogę udostępnić katalogów, gdyż nie mogę skasować opcji "Uczyń ten folder folderem prywatnym". Wyświetla się w półprzezroczystym tle. Kiedyś chyba przy zakładaniu kont uczyniłem foldery na moim koncie, jako prywatne i teraz nie mogę dać sobie rady aby zrezygnować z tej opcji. Jak się tego problemu pozbyć? Inne komputery w sieci nie pokazują tego problemu.
Jan napisał(a):iedyś chyba przy zakładaniu kont uczyniłem foldery na moim koncie, jako prywatne
ale we Właściwościach folderu w zakladce udostepnianie to Ci sie wyswietla jako nieaktywne? jesli tak to wystartuj komputer awaryjnie i tam sprobuj to zmienic-zaloguj sie oczywiscie na admina