Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 twierdza 2 • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Garmin Express • HWMonitor • Black Menu for Google • Grammarly for Chrome • DriverEasy • Argente Startup Manager • Argente - Uninstall Manager • Argente Disk Cleaner • Argente Registry Cleaner
Otóż mam twierdza 2 i nie wiem czemu tnie mi się a szczególnie jak przejde kamerą na jakieś budynki czemu według programu który był podawany na tej stronie gra powinna mi chodzić spokojnie prawie miałem wszystko ma maxa . a więc dlaczego mi się tnie lub czy jest jakiś path co by wicinała z gry zbędne żeczy prosze o pomoc
Może masz włączone za dużo programów obciązających kompa np. antywirusy,komunikatory itp.Inne gry też tak chodzą?Mi nawet stronghold 1 sie tnie jak procesów niepozamykam a jak zamkne to CoD 2 idzie bez zacięcia
otóż wszystkie detalena low wszyskie programy wyóonczone internet wyłonczony a kompa ma po formacie juz wcześniej instalowałem tą gre przed formatem i też się cieła