Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 torrent unregistered torrent pass • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: EverNote • Camtasia Studio • DBF Viewer • Loom – Video Recorder for Chrome • TunnelBear • 360 Total Security • Mixmax Free • Mozilla Thunderbird • ocenaudio
Witam . Mianowicie mam taki problem iz sciagnelem pare plikow z prywatnego serwera i zmienilem haslo do plikow torrent . Polecono mi zeby sciagnal te pliki jescze raz i problem z unregistered torrent pass powinien zniknac i bede mogl dalej seedowac . Jednak mam pytanie . Czy jak sciagne identycznie ten sam plik , to czy bedzie to sie liczylo do mojego ratio ??
Skasowalem pliki w samym Azureusie i sciagnelem te same torrenty z tego samego trackera nie usuwajac zawartosci katalowgow z plikami . Tylko sprawdzilo ze sa wszstkie pliki to tylko sprawdzilo czy wszystko OK i dziala . A do ratio sie nie liczylo . EOT