Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
torrent unregistered torrent pass • programosy.pl

• Ogłoszenie:

torrent unregistered torrent pass

Wszystko odnośnie szerokiej tematyki Internet, oraz sieci komputerowe

Torrent unregistered torrent pass

Postprzez Rasiakdinio 15 Kwi 2007, 12:16

reklama
Witam . Mianowicie mam taki problem iz sciagnelem pare plikow z prywatnego serwera i zmienilem haslo do plikow torrent . Polecono mi zeby sciagnal te pliki jescze raz i problem z unregistered torrent pass powinien zniknac i bede mogl dalej seedowac . Jednak mam pytanie . Czy jak sciagne identycznie ten sam plik , to czy bedzie to sie liczylo do mojego ratio ??
Rasiakdinio
~user

Dołączenie: 21 Lip 2006, 12:51

Postprzez Dzi@dek 15 Kwi 2007, 15:18

Rasiakdinio napisał(a):to czy bedzie to sie liczylo do mojego ratio ??

Powinno ci się zaliczyć jeśli jest to ten sam tracker.
Image Image
Dzi@dek
^zasłużony

Dołączenie: 11 Gru 2006, 20:18
Miejscowość: Warszawa
Pochwały: 210

Postprzez Rasiakdinio 16 Kwi 2007, 18:48

Skasowalem pliki w samym Azureusie i sciagnelem te same torrenty z tego samego trackera nie usuwajac zawartosci katalowgow z plikami . Tylko sprawdzilo ze sa wszstkie pliki to tylko sprawdzilo czy wszystko OK i dziala . A do ratio sie nie liczylo . EOT
Rasiakdinio
~user

Dołączenie: 21 Lip 2006, 12:51

Powróć do Internet & Sieci

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości