Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 "timeout" przy łączeniu z telefonem. • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: ACDSee Photo Studio Ultimate • ProgDVB • VSO ConvertXtoDVD • ACDSee Free • Microsoft OneDrive • RegRun Reanimator • XYplorer • Clonezilla • Microsoft Safety Scanner
No właśnie, kupiłem kabel na allegro do mojego telefonu, zainstalowałem sterowniki do kabla, ściągnąłem program i przy łączeniu w programie lg contents bank niebieski pasek się zatrzymuje i po chwili wyskakuje komunikat "Timeout". Mógłby ktoś powiedzieć co sie dzieje, bo mnie już coś trafia.
Po time out to znaczy "koniec czasu"(w wolnym tłumaczeniu) moze to byc spowodowane zbyt dlugim łaczeniem sie prtzez kabel. na przyszłość nie polecam kabli itp. z allegro