Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

the suffering ties that bind wychodzenie do windowsa • programosy.pl

• Ogłoszenie:

the suffering ties that bind wychodzenie do windowsa

Informacje oraz porady dla sympatyków wirtualnej rozrywki.
Instalacja, opinie, solucje... Zapraszamy

The suffering ties that bind wychodzenie do windowsa

Postprzez za7ac2ek 07 Cze 2006, 17:42

reklama
Mam taki problem że jak wchodze w jakiś checkpoint to wywala mnie do windows. sciana sciana [/b]
za7ac2ek
~user

Dołączenie: 07 Cze 2006, 17:21
Miejscowość: bakalandia

Postprzez BuncoleX 07 Cze 2006, 17:54

Najprawdopodobniej gra jest walnieta, mozesz tez zassac innego c.racka, albo patcha, czy tez reinstal gry zrobic...
Gothic III to będzie wielka gra...:P
Ech... ciągle opłakuje zakończenie Gwiezdniej Sagi. :cry:
Awatar użytkownika
BuncoleX

Dołączenie: 26 Gru 2005, 12:58
Miejscowość: z haremu ;)
Pochwały: 10

Postprzez Amistad18 07 Cze 2006, 17:58

1. przeinstaluj gre ( jak nic nie da to z czyszczeniem rejestru itp. )
2. jaką masz graficzną? może sterowniki by sie przydały nowsze ( i jakie teraz masz? )
i po ptokach ....
Amistad18
~user

Dołączenie: 03 Sie 2005, 11:25
Miejscowość: Bydgoszcz
Pochwały: 335

Postprzez za7ac2ek 07 Cze 2006, 18:29

Geforce fx 5500 a sterowniki to 81.98, juz nie wychodzi do windowsa teraz komp resetuje się
za7ac2ek
~user

Postprzez Rufus 07 Cze 2006, 18:37

Amistad18 napisał(a):1. sprawdź temperatury czy ci sie nic nie przegrzewa, możesz do tego użyć np everesta, ( a graficzną w sterownikach, lub jak nie będzie tam temperatury to "na czuja" , tylko najlepiej jakiś radiator czy cuś, a nie elektronike, jak będziesz wyczuwał lekkie ciepło to ok 40C i to w sam raz, a jak będzie gorąca lub parzyła to źle Wink Wink .....

http://www.download.net.pl/378/Everest-Ultimate-Edition/

2. PPM na mój komputer > właściwości > zaawansowane > uruchamianie i odzyskiwanie ustawienia > i odhacz automatycznie uruchamiaj ponownie.... jak to wina systemu a nie sprzętu to następnym razem ci wyskoczy blue screen z jakimś błędem i plikiem, lub też jest szansa że na BS ci sie jakiś błąd sprzętu pokaże, w każdym razie koniecznie zapisz ten komunikat i zamieść go na forum....
Awatar użytkownika
Rufus
~user

Dołączenie: 27 Paź 2005, 21:45
Miejscowość: Warszawa
Pochwały: 202

Postprzez za7ac2ek 12 Cze 2006, 12:17

1. gdzie w evereście sprawdzic temperature, temperatura karty graficznej jest chyba dobra
2. kiedys jak grałem w gry to mi się pokazywał blue screen ale teraz nic poprostu sie uruchamia ponownie.
za7ac2ek
~user

Powróć do Gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości