Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

temat szukasz hasła do spakowanego... • programosy.pl

• Ogłoszenie:

temat szukasz hasła do spakowanego...

Opinie, sugestie, pomysły odnośnie strony oraz Forum Programosy.
Tutaj również znajdziesz ważne informacje od zarządu Forum.

temat szukasz hasła do spakowanego...

Postprzez kajtekjr 08 Paź 2006, 23:05

reklama
Witam! Zauwazyłem cos takiego... Mianowicie problem dotyczy tematu szukasz hasła do spakowanego archiwum pisz tylko tutaj i jak sama nazwa tematu wskazuje temat powinien byc otwarty.... :roll:
Kod: Zaznacz wszystko
pisz tylko tutaj

No chyba ze sie myle to prosze o wyprowadzenie z bledu i wywalenie tematu do kosza.. :wink:
Fotografia motoryzacyjna ---> WWW
Awatar użytkownika
kajtekjr
~user

Dołączenie: 06 Paź 2005, 15:39
Miejscowość: Września
Pochwały: 306

Postprzez wojtas 08 Paź 2006, 23:08

witam a ja mam pytanie jest taki temat w programach jest w grach filmach i muzyce ale po co w pogaduchach??
Image
Awatar użytkownika
wojtas
*mod

Dołączenie: 13 Sty 2006, 16:00
Miejscowość: Krzeszyce
Pochwały: 1656

Postprzez Tom@szek 08 Paź 2006, 23:09

Poprawione.
EOT
Tom@szek

Powróć do Użytkownicy o Programosy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości