Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 telefon za ok. 1000zł • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: K7 AntiVirus Premium • WinZip • ungoogled-chromium • Microsoft OneDrive • Mozilla Firefox • Master PDF Editor • Farbar Recovery Scan Tool • K7 UltimateSecurity • CrossFTP
Co sądzisz o Nokii 6280 Bardzo dobry telefon - ma wszystko czego potrzeba czyli aparat 2 MPX, wideo 640*480, MP3 wideorozmowa i wiele innych funkcji przydatnych. Przykładowy link:
http://allegro.pl/item151141541_nowa_nokia_6280_z_salonu_era_gwarancja.html
Jednak ten telefon, który podał mój poprzednik też jest bardzo fajny no i ma 3.2 MPX aparat pozdro
Dzięki za propozycje i proszę o więcej. Bardziej wolałbym kupić Nokię od SE, no ale ten drugi też może być. No i najlepiej jakby telefon był z symbianem.
hej! ja mam nokie 6280 chlopie jesli masz tyle kasy BIERZ swietny aparat przedmowca ma racje ladne zdjecia umts edge gprs mp3 mozliwosc wtykniecia karty pamieci. elegancka klapka wogole swiewtna komora BIERZ trzyma mi opkolo 8 dni normalnie i z 5 przy czestych rozmowach BIEEERZ
ja polecam
http://allegro.pl/item152045760_nokia_n70_nowa_bez_simloka_slask_w_wa_debica.html
po pierwsze nokia
po drugie bez simlocka
po tzrecie symbian
po czwarty nowy z gwarancja
moj brat ma to cacko i siebie chwali
Dołączenie: 29.04.2005 02:14:25 Ostatni post: 04.08.2008 15:22:24 dziękuje za wspaniałe chwile... ale trzeba wiedzieć kiedy z sceny zejść niepokonanym to by było na tyle.... verba volant, scripta manent !
Powyższe propozycje to naprawdę dobre telefony, ale ja polecam W850i Duży wyświetlacz, dwie kamery w tym jedna 2Mpx, ciekawy wygląd, właściwie to parametry te telefony maja podobne, poza k800i który ma lepszy aparat, no i SE nie maja symbiana
Ten temat może Ci pomóc http://forum.programosy.pl/1-vt61822.html?start=0
Autor zastanawiał się właśnie nad 6280 i 3250, a zdecydował się na N70, więc o nich wszystkich znajdziesz tam informacje.
Ja bym proponował w850i, telefon pierwsza klasa. Choc z drugiej strony nokia n70 to róniez dobry telefon, i na jej korzysc przemawia symbian, choc niektórym on nie potrzebny. Ja bym za tą cene wziął w850i, bo mi symbian nie potrzebny