Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

szukam programu do przerabiania mp3 na midi • programosy.pl

• Ogłoszenie:

szukam programu do przerabiania mp3 na midi

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

Szukam programu do przerabiania mp3 na midi

Postprzez miki.pl 26 Kwi 2006, 21:30

Szukam programu do przerabiania mp3 na midi oraz prosze o instrukcje jak go używać z gury dzięki
Awatar użytkownika
miki.pl
~user

Dołączenie: 26 Kwi 2006, 08:50

Postprzez Rufus 26 Kwi 2006, 21:32

Szczyt lenistwa :roll:
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=mp3+to+midi&btnG=Wyszukaj+w+Google&lr=
Zreszta na forum tez nieraz bylo :?
Awatar użytkownika
Rufus
~user

Dołączenie: 27 Paź 2005, 21:45
Miejscowość: Warszawa
Pochwały: 202

Postprzez miki.pl 26 Kwi 2006, 21:33

tYLE TO JA WIEM ALE CHODZI MI JAG JAKIS PROGRAM OBSŁUGIWAĆ :evil:
Awatar użytkownika
miki.pl
~user

Dołączenie: 26 Kwi 2006, 08:50

Postprzez jeff 26 Kwi 2006, 21:45

miki.pl napisał(a):tYLE TO JA WIEM ALE CHODZI MI JAG JAKIS PROGRAM OBSŁUGIWAĆ

nie drzyj się
po 2 - szukaj bo było MILION RAZY :!:
jeff

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości