Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 street legal • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Helium • Opera • ChrisPC Free Anonymous Proxy • Adblock Plus • Mixmax Free • Viber • uBlock Origin • TARGET 3001! • Honeycam
siemka. mam problem z gra street legal: wlasnie posciagalem ja z linkow ktore dal tomek_tomek LINK. posciagalem, rozpakowalem a tu wyskakuje mi ERROR ze plik ...\setup\common\cars\fake_racers.rpk could not be opened. i na tym konczy sie cala instalacja :| posze o pomoc moze ktos mi podeslac te pliki jesli ma? kontotbi@op.pl pozdrawiam[/url]
posciagalem i ripa tylko ze niemozna go uaktualnic do wersji 2.3 i dlatego zassalem ta pelna wersje z 2 linku
EDIT
juz ok, wpadlem na pomysl zeby przekopiowac z tej ripowej wersji caly folder CARS do instalki z 2 linku i ruszylo
[ Dodano: Dzisiaj o 23:56 ] kurcze i tak niemozna zaktualizowac.. ciagle wersja v2.0.3 :|, przy aktualizowaniu wywala blad ...\misc\garage.rpk: unknown version ktos ma jakis pomysl?