Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 sterowników usb pod win me • programosy.pl
Mam aparat cyfrowy sony podłańczany do komputera kablme usb i szukam sterowników które umożliwiłyby prace z aparatem tak jak na XP, czyli żeby mi wyświetlało jako dysk przenośny, znalazłem jakiegoś serwis paka ale nie działa...
z góry dzieki za pomoc....
Max napisał(a):Hej.... Ale konkretie podaj dokładny model i numer to ważne, to co napisałeś nic nie mówi
ważne, mniej ważne...
chodzi mi o to żeby aparat działał jak pod xp czyli jako nowy dysk i wtedy nie ważne czy to model nowszy czy starszy...
ale jeżeli inaczej sie nie da to