Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

sterowniki do mp3 player positivo • programosy.pl

• Ogłoszenie:

sterowniki do mp3 player positivo

Poszukujesz sterowników? Masz problem z zainstalowaniem bądź odinstalowaniem? Zapytaj w tym dziale

sterowniki do mp3 player positivo

Postprzez markopolo 10 Mar 2006, 10:38

reklama
szukam sterownikow do odtwarzacza mp3 positivo
markopolo
~user

Dołączenie: 21 Sty 2006, 22:28
Miejscowość: warszawa

Postprzez bobza 10 Mar 2006, 10:41

nie ten dział
napisz jeszcze jaki model tego positivo co ci jest potrzebne bo samo urzadzenie nie potrzebuje sterowników, ewentualnie sterowniki do usb ale wg informacji z www.positivo.pl sterowniki sa wymagane jedynie przy win. 98 przy Xp powinno dzialać oki

Nemo surdior est quam is qui non audiet
Awatar użytkownika
bobza
~user

Dołączenie: 04 Sty 2006, 15:14
Miejscowość: Wrocław
Pochwały: 107

Postprzez markopolo 10 Mar 2006, 13:29

model
Lost X MP3 128MB FM

mam system XP, nie widzi tego urzadzenia.
markopolo
~user

Dołączenie: 21 Sty 2006, 22:28
Miejscowość: warszawa

Postprzez bobza 10 Mar 2006, 13:38

a masz zainstalowany SP?

Nemo surdior est quam is qui non audiet
Awatar użytkownika
bobza
~user

Dołączenie: 04 Sty 2006, 15:14
Miejscowość: Wrocław
Pochwały: 107

Postprzez Qilvus 19 Kwi 2007, 14:54

To nie sklep to PUŁAPKA
Do dzisiaj (4 miesiące) nie otrzymałem zwrotu pieniędzy!!! A było to tak:
Przysłano mi uszkodzony sprzęt - to się może zdarzyć - ale już i tu był pierwszy minus - szybko to nie było. Reklamacja zakończyła się stwierdzeniem, że nie jest wykonalna, zaproponowano sprzęt zamienny - ok. Ale nie z tą firmą. Wybrałem sprzęt - firma że ok. a po jakimś czasie, że go już nie mają. W ofercie był jeszcze dwa tygodnie. No to zwrot kasy - i to ciągnie się do dzisiaj. Oni stawiają warunki, zamiast ją oddać. Chcą żebym im odesłał fakturę korygującą, którą też nie szybko wysłali, na której mam podpisać że pieniądze już zostały mi zwrócone.

Chcecie mieć kłopoty to kupujcie u nich!!!
Życiem trzeba się cieszyć bo inaczej męczy, więc staram się żyć tak, żeby w najgorszym wypadku Stwórca postawił mi epitafium "CDN", a w najlepszym aby mieć pozytywny wpływ na innych - żeby umieli cieszyć się życiem
Qilvus
~user

Dołączenie: 19 Kwi 2007, 14:39

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości