Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 sterowniki do laptopa • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: 360 Total Security • Maxthon Cloud Browser • Awesome Screenshot for Chrome • Grammarly for Chrome • FL Studio (Fruity Loops) • WinMerge • Revo Uninstaller Pro • ChrisPC Free VideoTube Downloader • GeoGebra Portable
nie ma nawet takiego modelu, nie wiem naprwade co jest ;/
[ Dodano: Dzisiaj o 21:05 ] Zrobiłem wszysto jeszcze raz i jednak mi wyszło jedynym problemem był program WINZIP. po zainstalowaniu WINRAR'a był własnie ten folder nie wiem od czego to zależało ale to troche śmieszne. Mam teraz do ciebie prośbe na temat sterowników audio czy mógłbyś mi pomóc
To nie pomoże - instalator instaluje poprawkę do windowsa i umieszcza programik sterujący w Program Files, aplet w panelu sterowania i same sterowniki.
Trzeba po prostu uruchomić instalator.
Witam! Dostałem niedawno tego laptopa i nie mogę zainstalować windowsa, ponieważ nie widzi dysku. Mógłby mi ktoś udostępnić sterowniki do niego, bądź napisać nazwę chipsetu tego laptopa. Z góry dziękuję