Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 sterowniki do katry grafiki • programosy.pl
Problem jest taki że obrazy (czytaj okna) zacinają się i wykonują "kanciaste ruchy" Wydaje mi się ze po stawianiu systemu zainstalowałam wszystkie sterowniki do pł. głównej i kart. Nie jestem pewna, ale chyba nie instalowałam zadnych sterowników do monitora (czy sa one potrzebne)?? Błagam napiszcie jak się tego pozbyć!!!!!!!
1.. Jaka karta graficzna..
2. Najlepiej cala specyfikacje komputera podaj
2. Opisz szezrzej problem lub jakies fotki bo nie ogarniam jak to moze nawet wygladac (kanciaste ruchy)
heh, a ja tak ładnie opisałam..... No więc gdy np chcę przesunąć okno to podczas przesuwania co kawałeczek sie zatrzymuje i przesuwa od nowa. Ja bym powiedziała że sie po prostu tnie. I jakby kolega był tak uprzejmy to mógłby linknąć jakiś program, bo szczerze nie mam pojęcia z czego składa się mój komp :P:P