Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

sterownik ms-7071 • programosy.pl

• Ogłoszenie:

sterownik ms-7071

Poszukujesz sterowników? Masz problem z zainstalowaniem bądź odinstalowaniem? Zapytaj w tym dziale

sterownik MS-7071

Postprzez sawio 05 Lis 2006, 13:57

reklama
Witam poszukuje sterownika do plyty głownej model MS-7071
szukalem na roznych stonkachale sa tylko ms do 6*** nie widzialem 7 z przodu moze mnie ktos poratowac
z Gory dziekuje
p.s czy tu chodzi o sterowniki via4in1???
bo mam napisane
model MS-7071
chipset -VIA P4M800
sauthbridge -VIA VT8237
nie wiem o co chodzi ale programem sprawidzilem cpu-z i takie mi wyskoczylo
wiec jak ktos ma linka to bede bardzo wdzieczny
Awatar użytkownika
sawio
~user

Dołączenie: 27 Gru 2005, 00:34
Miejscowość: Z Kątowni
Pochwały: 1

Postprzez kahoona 05 Lis 2006, 15:55

Coś takiego ?
http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=PM8M2-V

Sterowniki tu:
http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_detail.php?UID=656&kind=1
...no to żegnam... i kropka.
kahoona
~user

Dołączenie: 24 Kwi 2006, 10:19
Pochwały: 475

Postprzez sawio 05 Lis 2006, 17:59

dokladnie o to zaraz zainstaluje i jak bedzie smigac masz duze piwo :) i plusa:)

[ Dodano: Dzisiaj o 12:51 ]
nie mam juz sil
niby sie zainstalowalo jest napisane kontlorer raid w managezeze uzadzen ale nie da sie sterwo do grafiki zainstalowac
obojetnie jakich
ma radka 9250 zaistaluje to sie nie chce uruchomi jedynie tryb awaryjny dziala
eh parodia jest nawet jak sp2 zainstaluje to tez moge go tylko w awaryjnym uruchomic bo normalnie nie dziala
Awatar użytkownika
sawio
~user

Dołączenie: 27 Gru 2005, 00:34
Miejscowość: Z Kątowni
Pochwały: 1

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości