Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 sterownik do myszki tracer • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: DVDFab Platinum • KLS Backup Standard • PaperCut NG • HyperSnap • GetFLV • Database Browser Portable • Database Browser • DVDFab HD Decrypter • Ron's Editor
Pożyczyłem od znajomego tą myszkę (moje 2 się popsuły ) i on mi powiedział że do niej potrzebne są sterowniki.
Kiedy podczepiam mysz pod PS/2 nie działa. Pożyczyłem od kolegi przejściówkę (do tego starszego portu) - nie działa , a myszka jest napewno sprawna..
Bez Odchylenia Od Normy, Niemożliwy Jest Wszelki Postęp Sieciowo gram w:=)TACTICAL OPSassault on terror(=Nick: ~'shockwaves'~PL
[ Dodano: Dzisiaj o 18:19 ] To jest aders strony j.w.
http://www.gigabat.pl/index.asp?Act_lnk=Sterowniki_lista&Producent=tracer&Device=Myszy&Model=TRM-BO1
wypełnij formularz to Ci przyślą, albo idź do sklepu i za 15 zł masz MYCHĘ.
[ Dodano: Dzisiaj o 18:29 ] Niestety, z przyczyn technicznych nie jesteśmy jeszcze w stanie udostępnić wszystkich naszych zasobów w internecie.
Jeśli nie znalazłeś na naszej stronie togo czego szukałeś, skorzystaj z poniższego formularza:
Szukam sterownika Postaramy się w miarę możliwości przesłać TO pocztą e-mail, lub podamy link skąd można TO ściągnąć.
Oto link do sterownika (adres ftp podał Tom@szek a ja tylko zrobiłem upload na rapidshare więc to mu dziękuj
http://rapidshare.de/files/13168666/trm_b01.zip.html