• Ogłoszenie:

Star wars the force unleashed problem kolejny

Informacje oraz porady dla sympatyków wirtualnej rozrywki.
Instalacja, opinie, solucje... Zapraszamy

Postprzez szmalik 28 Gru 2009, 21:50

reklama
Zaraz po zainstalowaniu gry wgralam patcha, na to crack i generalnie wszystko chodzi elegancko. Problem zaczyna sie na na pewnym etapie. Grajac pierwsza z rzedu kampanie dochodzac do momentu gdzie trzeba pociagnac do siebie drzwi ktore znajduja sie na pietrze a nastepnie poprzeczna belke ze sciany zeby sie po niej wspiac i wskoczyc (to sie dzieje juz na tym statku kosmicznym). Gdy wyciagam ta belke vista wyrzuca mi blad i zamkniecie programu. Tradycyjnie bez zadnej wymowki....
Wie ktos moze o co biega? Nigdzie nic o tym nie znalazlam, a strasznie mnie to irytuje bo dzieje sie tak za kazdym razem gdy tam dochodze...
Z gory dzieki...
szmalik
~user

Dołączenie: 28 Gru 2009, 21:44

Postprzez T34V2 03 Sty 2010, 00:18

Tez mam ten problem. Tak oto sobie poradzilem:

Wczytujac save pojawiasz sie przed roomem, ktory rebelianci otaczaja laserowa scianą, probujac cie zabic. Zeby deaktywowac ta sciane trzeba wyciagnac ze sciany takie duze 'pudlo'. Przy uzyciu mocy zaberz to pudlo ze soba to pokoju w ktorym wyskakuje blad, ustaw je stojaco w prawym rogu, pociagnij górną platforme(otworzy sie). Teraz mozesz wyskoczyc na pudlo i z pudla podwojnym skokiem(2x spacja) na platforme, potem jeszcze wyzej tam gdzie stoi szturmowiec i gotowe :) Pozniej gra nie wykrzacza sie.
E8400@4GHz 1.28v | 4GB Corsair XMS2-8500 | DFI LanParty DK P35-T2RS
Gigabyte HD4870@840/4000) | 2x 502HJ Raid 0 | cft 560W
LC
Awatar użytkownika
T34V2
~user

Dołączenie: 03 Sty 2010, 00:14
Pochwały: 8

Powróć do Gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości