Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 spolszczenie do System Mechanic • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Icecream Slideshow Maker • VDownloader • Geekbench • OkMap • Kopia zapasowa i synchronizacja (Google Drive) • LibreOffice • KMPlayer • Wise Disk Cleaner • Multi Commander Portable
Scully napisał(a):Może ktoś wie skąd wziąć spolszczenie do System Mechanic 5.0 a
Jeszcze takiego nie ma, ale pracuję już nad spolszczeniem wersji 5.5.
Postęp prac można sprawdzać na mojej stronie, podanej w stopce.
edit Tomaszek Nie można sprawdzić w stopce, bo linki w podpisie są zabrobione. Wystarczy że masz pod ikonką www.
Wydaje mi się, że to nie ma znaczenia, gdyż wersja jest rozpoznawana po numerze seryjnym i wtedy, jeśli nie jest to wersja pro, część funkcjonalności jest zablokowana albo niewidoczna. Przynajmniej tak było do tej pory, więc mam nadzieję, że się nie mylę.